19 Eyl 2013

ATÖLYEsak "KARMA RESİM SERGİSİ"..

  ŞENOL SAK RESİM ATÖLYESİ ÜYELERİNDEN HIGHWAY SANAT GALERİSİ'NDE "KARMA RESİM SERGİSİ"..

Highway Outlet alışveriş merkezi yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
“atölyeSAK Sanat Grubu” üyelerinin Highway ‘de açtıkları sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
17 Eylül 2013 Salı günü yapılan sergi açılışına, Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan AĞCAN, Highway Outlet Genel Müdürü Hasan UMUR ve kalabalık bir davetli gurubu katıldı.
Resim çalışmalarını atolyeSAK bünyesinde sürdüren ve Ressam Şenol SAK’ın önderlik ettiği grup üyelerinin çoğunluğu yağlıboya ve suluboya tekniğinde ürettiği sergide 42 adet eser yer alıyor.
Sergi öncesi grup üyeleri adına bir konuşma yapan Burçin Muratoğlu, “atölyeSAK Sanat Grubu” üyeleri olarak bizler, uzun yıllardan beridir çalışmalarımızı bir arada, değerli hocamız Şenol Sak önderliğinde sürdürmekteyiz. Önceki yıllarda BSM’de yer alan atölyemizi, şimdilerde daha ferah olan yeni atölyemize taşıdık ve haftanın belli günleri bir araya gelerek zamanlarımızı, emeklerimizi bu güzel uğraş ile değerlendiriyoruz.Her yaş ve meslek grubundan atölye üyemizin yer aldığı bu sergide, çoğunu son bir yılda ürettiğimiz yağlıboya ve suluboya 42 adet eser yer alıyor.Ayrıca bu sergide her türlü desteğini bizden esirgemeyen Highway Outlet Alışveriş merkezine’de teşekkür ederiz” dedi.
Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu ’da yaptığı konuşmada, sergide yer alan 19 sanatçının Resim Sanatı konusunda çalışmalar yapmak üzere bir araya gelerek bu sergiyi ortaya koymalarını çok önemli olduğunu belirterek grup üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.. Konuşmaların ardından sergi kurdelası kesildi ve eser sahipleri, sergiyi gezen protokol üyeleri ile davetlilere eserleri hakkında bilgiler verdiler.
Açılan sergide Naciye BOZACIOĞLU, Şenol ÖZER, Birsen ATEŞ, Birsen TONBULOĞLU, Burçin MURATOĞLU, Ayşe ILMAN, Ayşe KOÇAK, Elif DOĞANCI GÖKÇE, Selma YILMAZ, Canset DEMİR, Nevin ÖZKAN, Funda KIRCA, Suna ÖZMAN, Filiz CÜNEDİOĞLU, Türkan YILMAZ, Seher YURTTAŞ ALTUNAY, Aysel KUYAR, Nurdan AYTUGAR,'ın eserleri yer aldı .