23 Şub 2017

"SANATIM DERGİSİ", sh: 72-74, Ocak-Şubat-Mart 2017


SANATIM-İnsan ve Hayat, ADLI, YAYIN HAYATINA YANİ BAŞLAYAN ULUSAL KÜLTÜR SANAT DERGİSİNİN BU İLK SAYISINDA, RESSAM ŞENOL SAK HAKKINDA YER ALAN 4 TAM SAYFA HABER ve FOTOĞRAF 
     Geçtiğimiz haftalarda ülkemiz plastik sanatlar alanında ulusal ölçekte, "İnsan ve Yaşam-SANATIM" adını taşıyan dergi yayın hayatına başlamıştır.. 
     Senede üç aylık periyodlor halinde çıkacak olan ve Genel Yayın Yönetmenliğini Suat ÖZER, yayın Koordinatörlüğünü ise R. Peker Tanıtkan'ın yaptığı derginin, Ocak-Şubat-Mart 2017 deki 1. sayısında içerik olarak daha çok, ülkemiz plastik sanatlar alanındaki son gelişmeler, ulusal ve uluslarası pekçok sanat olayı, Fikret MUALLA, MODIGLIANI gb ünlü Ressamların tanıtıldığı bölümler ile plastik sanatların değişik dallarında çaba sarfeden başarılı yerli sanatçılara ve ülkemizin önemli sanat kurumlarına yer verilmiş..
     Derginin bu ilk sayısıda ayrıca,  "Balık Ressamı" Şenol SAK hakkında 72-73-74 ve 75 sayfalar olmak üzere dört tam sayfada, sanatçının yaşamı, eserleri ve özellikle son Amerika sergileri üzerine geniş bir tanıtım yazısı yer almıştır.