21 Eyl 2016

Bodrum-MOR SANAT GALERİSİ,
19 Eylül 2016 Pazartesi Günü
Açılışı yapılan Şenol SAK Kişisel Resim Sergisi'nden..

Şenol Sak,ın sergisi BODRUM’da 

 
Yaptığı “Balık” resimleriyle tanınan Bolulu Ressam Şenol SAK, 34. Kişisel Resim Sergisi’ni Bodrum’da açtı.. 19 Eylül 2016 tarihinde açılışı yapılan sergiye Bodrumlu sanatseverler tarafından ilgi gördü.  
Bodrum’da açtığı serginin kendisinin 34, Bodrum’da ise 4. Kişisel Sergisi olduğunu ifade eden SAK, zaman zaman da yine Bodrum’daki sanat çevreleriyle ortak çalışmalar yaptığını, çeşitli sanatsal projeler gerçekleştirdiğini belirtti.. SAK, sanatsal açıdan çok değişik zenginlikler barındıran, özellikle yaz aylarında sanatçı ve sanatsever çevrelerinin oldukça yoğun olarak etkinlikler yaptığı bu güzel ve kalabalık beldede yeni çalışmalarını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti..  Ressam Şenol SAK, Bodrum’un gözde sanat galerilerinden “MOR Sanat Galerisi”nde açtığı yeni sergisinde,  çoğunluğu kare format küçük ve orta boy Akrilik boya çalışmalarından oluşan 50 kadar resmini sergiliyor..Şenol SAK, şu ana kadar 27’si Türkiye, 7’si de yurt dışında olmak üzere toplam 34 kişisel sergi gerçekleştirmiş, 300’ün üzerinde uluslararası karma sergi, bianel ve trianele katılmış,  ayrıca pek çok ulusal ve uluslararası ödüller almıştır.  Çalışmaları seçkin kitap ve kataloglarda yayımlanan sanatçının, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda özel ve resmi koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.  Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (A.I.A.P) ve GESAM üyesi olan Şenol SAK, 25 yıldan bu yana sadece ‘balık’ temalı eserler üretmektedir. 
“Bodrum-MOR SANAT GALERİSİ”nde  açılan  “Şenol SAK 34. Kişisel Resim Sergisi” 19-28 Eylül 2016 tarihleri arasında görülebilmektedir..